Komolyan van olyan elvetemült aki képes így és ebben tartani egy bettát? Vagy félreértelmezem és ez nem arra való?
2015. ápr. 21. 20:08
11/14 anonim válasza:
"A betták a természetben kis "tócsákban" élnek, ezért számukra egyáltalán nem kényelmetlen érzés ilyen kicsi helyen..." Rizsföldeken. Tócsába max. nyáron szorulnak, akkor is nagyon igyekeznek kikerülni onnan.
Kérdező!
Azt hiszem erre mondják, hogy amíg szar van, veréb is van. Márpedig eladni nem tilos ezt a szart, csak gerinces állat felnőtt példányát tartani benne. Az meg már régóta érdekelne, hogy ilyet eladni mennyire számít a vevő megtévesztésének.
12/14 A kérdező kommentje:
Az a kulcstartó még felháborítóbb...
azért örülök, hogy ti is így gondoljátok ahogy én :( .
2015. ápr. 22. 15:00
13/14 anonim válasza:
Legalább 1 négyzetméternyi saját területe kell hogy legyen egy bettának, mert ha egy másik betta arra téved és így meglátják egymást a bozótosban, akkor ott szerintem harc lesz.
14/14 A kérdező kommentje:
Naja, én is kétlem, hogy ilyen harciassággal el lennének békében egymás mellett a rizsföldeken. Jogos a feltevésed.
2015. ápr. 23. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!