Mi a véleményed a kígyókról?
Figyelt kérdés
Hogyan állsz hozzá ezekhez a hüllőkhöz?jan. 8. 22:28
1/21 anonim válasza:
Ettem már, viselem a bőrüket, kezelem őket a rendelőmben, és tartok is.
2/21 anonim válasza:
A hazai siklók MIND védettek, a külföldiek egy része pedig tenyésztett. Gabonasiklót már tartottam.
3/21 anonim válasza:
Vízisiklót látok elvétve, másfélével még a szabadban nem találkoztam. Szóval megvagyok velük.
4/21 anonim válasza:
Anyámék kertjében van egy erdei sikló évek óta, de nem bántja senki. Láttam, amikor megfogta az egeret! (A Bakonyban laknak).
5/21 anonim válasza:
Ha szőrös lenne, meg dorombolna, rámfeküdne, jó arcnak tartanám őket.
Valamiért biztos lehet őket is szeretni...
6/21 anonim válasza:
Még nem kóstoltam, de állítólag fincsi, sovány, egészséges húsa van.
8/21 anonim válasza:
Én csodálom őket, és nagyon szívesen veszem a közelségüket is. Régebben tartottam is volna egy gabonasiklót, de nem fért volna bele az időmbe, így lemondtam róla. Aranyosak.
9/21 anonim válasza:
Szeretem őket, règen voltak boáim.
Nyáron gyakran kivittem őket a kertbe napozni. Ha nem volt lenyírva a fű akkor felemelkedtek ès kikukucskáltak mint a szurikáták. Nagyon jól állt nekik.
A terráriumukban volt egy kis "medence" hogy fürödhessenek. Sokszor fingottak a víz alatt. Legelső alkalommal úgy megíjedtem,nem tudtam mi a fene az a hang 😂
Ha beteg voltam, lázas, akkor szerettek rajtam feküdni. Alig lehetett visszatenni őket a helyükre, jó kis "melegítő párna" voltam nekik.
10/21 Vuk-91 válasza:
A válasz sokmindentől függ. Még keresztények között is találsz olyat, aki szereti a kígyót, mint állatot, míg vannak olyanok, akik Éva bűnbe csábítására hivatkozva sátáni, gyűlölni és írtani való állatnak tekinti őket. Nekem semmi bajom velük. A Nővérem viszont nagyon nem szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!