Ennek a cicanak a hasan egy zsir csomo feleseg jelent meg. (Megjegyzesben csatolva a kép) A cica anyameke, megy orvoshoz de csak februarba tudjak elvinni addig is érdekelne valaki hozzáértő véleménye hogy mi lehet ez?
A kepen en nem latok csomot, de egyebkent halal mindegy is,mert nem tavgyogyitunk.
Ha a macskan valami gyanus van, orvoshoz kell vinni, ez van.
Kedves második!
A kérdésben értelmesen leírtam, hogy megy orvoshoz és eszemben sincs távgyógyítani csak amig nem megy orvoshoz érdekelne hogy mi lehet ez.
Ha nem érted a kérdést, haszontalan válaszokat nem kérek köszönöm.
Ertem a kerdest. Epp ezert leirtam, hogy tavgyogyitas nincs, orvoshoz kell vinni, nincs mese.
Szivesen.
Hát ez még akár sima primordial pouch is lehet, vannak cicák, akiknek ilyen kötényhasuk van.
Ez arra van, hogy a szerveiket védje, pl karmolások, harapások ellen. Az plussz bőr segít nekik nyúlánkabbnak lenni, illetve egyszerre sok kaját megenni, ha csak ritkán jut élelemhez.
Tigrisen is van:
Ez nem elhízás, mert az felső nézetben is látható.
Sőt, a sovány cicákon még nagyobb ilyen primordial pouch lehet, hiszen ha volt kaja, ettek amennyit csak lehetett, és kinyúlt nekik.
Nekem volt az egyik cicámon zsírcsomó, hát az nagyon nem így nézett ki...
Szerintem az utal itt inkább nagyobb gondra, hogy kihullott a szőre is ott.
Miért csak februárban viszitek orvoshoz? Az még több, mint egy hónap! (És gondolom nem is tegnap jelent meg ez a duzzanat, tehát lehet máris késésben vagytok, ha olyan a baj...)
A fotón a póz miatt nem kivehető, hogy van-e hasi deformitás, csak az látszik, hogy szőrtelen. A zsírcsomó teljesen mást jelent, ez annál mindenképp komolyabb képlet.
Még csak december van, február iszonyat messze van. Ne kínozzátok szerencsétlen, január elején legkésőbb vigyétek el állatorvoshoz!
Erre bezzeg mar nem valaszol a szerencsetlen, h miert csak 5-6 het mulva viszi dokihoz a macskat...
Minek kell az ilyennek kisallat😡
4-es
Nem meggyógyítani akarja a kérdező (sztem) hanem csak szimplán kíváncs ,hogy mi lehet a macskával. Ha meg nem írsz semmi hasznosat, nem a kérdésre válaszolsz akkor ne válaszoljál. Nem kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!