Az vajon leesik a Tyrannosaurus Rexet fitymálóknak, hogy a mai állatok közül rengeteg nem éri el a fejét?
Figyelt kérdés
Pl. ló, Zsiráf, elefánt, Halak stb2023. dec. 11. 02:04
21/26 anonim válasza:
Itt lehet javítani a kérdést? Mert ugye eredetileg nem Tyrannosaurus Rex, hanem Tirantoszaruszt Rex volt a kérdésben. Így, hogy kijavították, teljesen értelmetlenné vált egy csomó válasz - legalábbis annak, aki az eredeti kérdést nem látta.
22/26 anonim válasza:
engem ez így már nem is érdekel, én Tirantoszaruszt Rex ős-gyik rajongó vagyok, csak ezért nézek vissza a topicba.
23/26 anonim válasza:
"Itt lehet javítani a kérdést? "
Direkben nem, de ha jelentik helyesírásilag kifogásolhatóként, gyakran segít és javítja a moderátor.
Esetleg a érdező is kérheti a korrigálást emailben, de maga nem javíthat.
24/26 anonim válasza:
#17:
Anyukám...te most okos akartál lenni, de helyette jól pofán rúgtad magad. xD
Gratulálok. Ja, és szívesen. ^_^
25/26 qkker1 válasza:
"Itt lehet javítani a kérdést?"
Modik tudják javítani.
26/26 anonim válasza:
A modik a tirantosaurus rexek, sértve érezték magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!