Kígyó lehetett?
Folyóparton napoztam, sűrű bokor volt a hátam mögött. Kb 5 méter átmérőjű es átláthatatlan.
Sokszor napoztam mar ott.
Míg hátamon feküdtem, a pokrócon, kb 1 méterre a bokortól, nem hallottam semmit. Amikor felültem es arccal szembefordultam a bokorral, egy furcsa, periódikusan ismétlő hang ütötte meg a fülem, kb 3 szekundumonkent hallottam egy erőltetett hhhhh hangot talán mintha hhheeee hhhheee lett volna, mint amikor kutya liheg, de mintha csak kilégzést hallottam volna, belégzést nem. Es kutya szaporábban liheg gyorsabban es nem volt honnan kutya kerüljön elő, itt nincsenek kóborkutyák, es a bokorba nagyobb testű állat nem fért volna be.
Gondolkoztam, hogy a kígyó sziszegne, talan es az maskepp hangzik, ez olyan teli szájjal való hheee volt.
Sok arra a vízisikló de vipera is akad.
Vannak sünök is.
Nem lattam be a bokorba. Nagyon sűrű volt. El is jöttem onnan.ritkan jar arra ember.
A sünök elég érdekes hangokat tudnak kiadni és méretükhöz képest baromi nagy hangerővel járkálnak. Gyakoriak a kilégző és röfögő hangok is.
A siklók sziszegnek, nehéz azt a hangot eltéveszteni.
szerintem is a hhee hheee nevű fanyűvő kriptid volt...
vigyázz nehogy elnyűjje a fádat fuss amíg tudsz!
7es, jah, lehet🤣🤣
A suni alvajart meg beszelt almaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!