Egy kígyót találtam a kerti tavam mellet. A kutyámon pedig volt egy seb, ami, 10 perccel ezelőtt még nem volt rajta. Mit tegyek a kígyóval?
Figyelt kérdés
A kutyám nem enged közel magához nem tudom állatorvoshoz vinni. Habzik a szája.2022. aug. 24. 17:44
21/41 anonim válasza:
Te kaptal privit? Kulonleges lehetsz. Hirtelen lett allatorvos is, minden kiderult, ropke 20 perc alatt. Wow👏
22/41 anonim válasza:
21
Nem vagyok másik fiók. Bekopizom a privit.
Én ezt írtam:
"Miért lenne egy kígyó veszett? Édes istenem...
Én vagyok a mániás paranoiás veszettségtől rettegő, de azért egy kígyó és veszettség... hát nem hinném."
(3-as válasz)
Erre ő priviben:
"a kutya! nem lehet veszett?".
23/41 anonim válasza:
22
Azért kaptam privit, mert a veszettséggel kapcsolatos kulcsszót nem értettem és arra reagáltam.
24/41 A kérdező kommentje:
22 tudod érdelkel az állatom érdeke
2022. aug. 24. 18:16
25/41 anonim válasza:
Egyébként a kérdező privijéből azt gyanítom, hogy igaz a sztori... bármilyen hihetetlen is.
Erre ő priviben:
"a kutya! nem lehet veszett?".
Ebből nem következik, h a kérdés igaz... sőt.
A kérdező vagy csak mezei kretén, vagy kamus.
26/41 anonim válasza:
Kérdező, legközelebb jobb kamut találj ki. Piton méretű kígyók nem élnek nálunk szabadon, ha ilyet találsz, akkor tudható, hogy szökött. A fiatal is teljesen másképp néz ki, mint a vipera. Gyengére sikeredett ez a sztori.
27/41 anonim válasza:
Azért kígyó vagy vipera közt van némi különbség utóbbi a mérges...hol laktok?? A viperák a homokos részeket kedvelik ..
28/41 anonim válasza:
Nem zárnám ki, hogy a kérdezőt harapta meg a kígyó és neki habzik a szája 🤔
29/41 A kérdező kommentje:
mondom hogy szökött
2022. aug. 24. 18:56
30/41 Darius- válasza:
Na ez most tényleg fiktív. Ne hülyítsed itt az embereket. Én úgy tudom, hogy a piton nem mérges kígyó, hanem szorítással gyilkolja a zsákmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!