Egy kígyót találtam a kerti tavam mellet. A kutyámon pedig volt egy seb, ami, 10 perccel ezelőtt még nem volt rajta. Mit tegyek a kígyóval?
Figyelt kérdés
A kutyám nem enged közel magához nem tudom állatorvoshoz vinni. Habzik a szája.2022. aug. 24. 17:44
11/41 anonim válasza:
8
Így van, a veszettség baromi sokára jut túl a lappangási fázison. Anno mikor Pasteur megcsinálta a veszettség elleni védőoltást, egy csapat muzsik (= paraszt), akiket mind megmart egy (két) veszett farkas, Oroszországból gyalog (na jó, biztos ültek szekéren is) eljutottak Franciaországba és beadatták maguknak az oltást és asszem 1 valaki halt meg közülük.
12/41 anonim válasza:
11
Egyre gyengébb a sztori.
Pedig kidolgozhattad volna faszán.
14/41 anonim válasza:
én vagyok a szomszéd , ami elszökött az egy 23cm egyszmű anakonda
15/41 anonim válasza:
Both Zoltán - bothzooli@gmail.com
16/41 A kérdező kommentje:
Van a szomszéd kígyója, egy királypiton. Nem zárta be a terráriumot, és kiment, mikor az okos gazdi kiült a teraszra. átjött,és most itt a kerti tónál vert tanyát. A kutyám egy másik állatorvos szerint csak nyáladzik. a seb valószínűleg mályebb horzsolás.
2022. aug. 24. 18:04
17/41 anonim válasza:
#15, megnyugodtam, hogy nem az én szökött kobrám. Azt nem láttad valahol..?
18/41 anonim válasza:
Szólj az ebrendészetnek, talán még időben kilövik. No nem a kutyát, hanem az unatkozó pofádat.
19/41 anonim válasza:
Egyébként a kérdező privijéből azt gyanítom, hogy igaz a sztori... bármilyen hihetetlen is.
20/41 anonim válasza:
...és meg is jelent a kérdező második fiókja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!