Hogy lehet a békákat elriasztani?
Lépcsőházunkba van kb 10 béka.
Kisebbek-nagyobbak.
Hogy lehetne őket eltávolítani.
Most cseréltek bejárati ajtót, addig elég rossz volt, befértek alatta abékák.
Meg van egy akna-féle is alépcsőházi ajtónk mellett, sztem oda is járnak, jönnek onnan ki.
Köszönöm, aki vélaszol.
A sószórós vagyok.Nem tudom, melyik idióta pontozott le.De a kérdés az hogy, hogy lehet KIÍRTANI!Én mondtam 1 kiírtási módot.Nem vagyok állatkínzó,és nagyon ideges lettem amikor ezzel a jelzővel illettek.Nehogymár az undorító békáknak a házamban legyen a helyük, ráugráljanak a lábamra amikor eszem...mert ez sajna, volt hogy megtörtént.
Lelehet megint pontozni, jót fogok rajta nevetni.Üdv.
Kedves moderátorok!
Töröljétek le ezt a kérdést, mert hazánkban minden hüllő-és kétéltűfaj védett. És nem csak a kérdező, hanem sok válaszoló is elpusztítana több békát is, amely törvényellenes. Ráadásul erre a gonosz cselekedetre próbálnak rábeszélni sok más válaszolót is! Én személy szerint nem tűröm a természetvédelem-ellenes reakciót.
Sziasztok!
Én állatvédő vagyok a javából, már-már fanatikusan. DE....
Egy ideig (lassan fél év) tűrtem h ezek a kis dögök (békák) ugrándozzanak a házban, a fejemre ugorjanak az ajtó tetejéről, és hegymászót megszégyenítve kússzanak a függőleges falon....Eddig becserkésztem és kivittem őket az udvarra. Viszont azt már én sem nyelem le, hogy ha le akarok ülni az ülőgarnitúrára akkor helyet kelljen kérnem a békáktól, és ha le akarok feküdni az ágyamba, akkor előbb át kelljen vizsgálnom, nem-e... Na meg, olyan helyekről bukkannak fel(még mindig bent a házban) ahova elképzelni nem tudom hogy kerültek. A földön nincs annyi só, hogy megszabadítson engem tőlük, ezért: szeretnék kérni más megoldást. Az idegrendszerem a tét. :-)
A természetvédelem és az állatvédelem nem ugyanaz. Sajnos ezt sokan félreértik. Én természetvédelemmel foglalkozom, ami magába foglalja a természetben szabadon megtalálható őshonos fajok védelmét is. (A háziállatok védelme nem ide tartozik.)De mivel a békák hazánkban őshonos,- a természetben szabadon megtalálható fajok-, így ezt többszörösen hangsúlyozom: hazánkban minden hüllő- és kétéltű faj védett!
Az a fontos, hogy ne kínozz, és ne is pusztíts el egy békát sem, hanem vidd ki őket a legközelebbi helyre, ami alkalmas arra, hogy minél zavartalanabb életet élhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!