Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hogy lehet a békákat elriasztani?

Hogy lehet a békákat elriasztani?

Figyelt kérdés

Lépcsőházunkba van kb 10 béka.

Kisebbek-nagyobbak.

Hogy lehetne őket eltávolítani.

Most cseréltek bejárati ajtót, addig elég rossz volt, befértek alatta abékák.

Meg van egy akna-féle is alépcsőházi ajtónk mellett, sztem oda is járnak, jönnek onnan ki.

Köszönöm, aki vélaszol.

2010. szept. 23. 20:58
1 2 3 4
 21/33 Plaga ***** válasza:
54%
Na látod, tudják, hogy szereted őket, azért vannak ott. :D Nagyon merem remélni, hogy átvizsgálod a füvet, nincs-e benne béka. Mert ha véletlen egy békát és elpusztítasz, akkor ott leszeeeek, muhahaaaaaa >:D
2010. szept. 26. 14:53
 22/33 nyuszko de gammaŸ válasza:
28%

A sószórós vagyok.Nem tudom, melyik idióta pontozott le.De a kérdés az hogy, hogy lehet KIÍRTANI!Én mondtam 1 kiírtási módot.Nem vagyok állatkínzó,és nagyon ideges lettem amikor ezzel a jelzővel illettek.Nehogymár az undorító békáknak a házamban legyen a helyük, ráugráljanak a lábamra amikor eszem...mert ez sajna, volt hogy megtörtént.

Lelehet megint pontozni, jót fogok rajta nevetni.Üdv.

2010. szept. 30. 13:43
 23/33 hernyó9 ***** válasza:
90%
nemazé de ha befogod öket és kirakod a lépcsöházból... akk má nincs is gond... csak ha nem akarod h visszajöjjenek akk szólsz a gondnoknak v te megcsinlod az ajtó szigetelését...
2010. okt. 2. 14:35
 24/33 anonim ***** válasza:
73%

Kedves moderátorok!

Töröljétek le ezt a kérdést, mert hazánkban minden hüllő-és kétéltűfaj védett. És nem csak a kérdező, hanem sok válaszoló is elpusztítana több békát is, amely törvényellenes. Ráadásul erre a gonosz cselekedetre próbálnak rábeszélni sok más válaszolót is! Én személy szerint nem tűröm a természetvédelem-ellenes reakciót.

2010. okt. 2. 14:45
 25/33 anonim ***** válasza:
49%
Egyet értek az utolsó válaszolóval. Szerencsétlen békák! Mit szólnátok ahhoz, hogy ha titeket is kiszárítanátok?! Egyszerüen fogjátok meg öket, vigyétek ki a parkba, és csináljátok meg az ajtót. ENNYI!
2010. okt. 3. 17:51
 26/33 Plaga ***** válasza:
30%
Mit szólnál - mit szólnál. Ha kiszárítanának nem szólnék egy szót sem. Ha nekem jön például egy oroszlán és széttép, akkor olyat mondok: azt a hét meg a nyolcát! Senkit sem szólítottam fel arra, hogy gyűlölje a természetet (amúgy csak a békákról volt szó), ez az ÉN álláspontom volt. A vitát részemről lezártnak tekintem, két-három kommentet ért volna az egész. Továbbiakban nem érdekel. Pápá
2010. okt. 3. 23:24
 27/33 anonim ***** válasza:
44%
szerintem a RAID is megteszi :D de ezek a fenenagy állatvédők akik a sózást az emberek savbamártogatásával egyenlőnek tekintik... pár idegesítő béka nekik már a világvége, komolyan mondom. XD
2010. okt. 7. 19:44
 28/33 Toreni válasza:
47%

Sziasztok!

Én állatvédő vagyok a javából, már-már fanatikusan. DE....

Egy ideig (lassan fél év) tűrtem h ezek a kis dögök (békák) ugrándozzanak a házban, a fejemre ugorjanak az ajtó tetejéről, és hegymászót megszégyenítve kússzanak a függőleges falon....Eddig becserkésztem és kivittem őket az udvarra. Viszont azt már én sem nyelem le, hogy ha le akarok ülni az ülőgarnitúrára akkor helyet kelljen kérnem a békáktól, és ha le akarok feküdni az ágyamba, akkor előbb át kelljen vizsgálnom, nem-e... Na meg, olyan helyekről bukkannak fel(még mindig bent a házban) ahova elképzelni nem tudom hogy kerültek. A földön nincs annyi só, hogy megszabadítson engem tőlük, ezért: szeretnék kérni más megoldást. Az idegrendszerem a tét. :-)

2010. okt. 8. 09:58
 29/33 anonim ***** válasza:
46%
utolsó, nyugodtan írj privátot azoknak, akik az elszállítást javasolták, hogy segítsenek neked békákat bezacskózni :D
2010. okt. 8. 17:49
 30/33 anonim ***** válasza:
86%

A természetvédelem és az állatvédelem nem ugyanaz. Sajnos ezt sokan félreértik. Én természetvédelemmel foglalkozom, ami magába foglalja a természetben szabadon megtalálható őshonos fajok védelmét is. (A háziállatok védelme nem ide tartozik.)De mivel a békák hazánkban őshonos,- a természetben szabadon megtalálható fajok-, így ezt többszörösen hangsúlyozom: hazánkban minden hüllő- és kétéltű faj védett!

Az a fontos, hogy ne kínozz, és ne is pusztíts el egy békát sem, hanem vidd ki őket a legközelebbi helyre, ami alkalmas arra, hogy minél zavartalanabb életet élhessenek.

2010. okt. 8. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!