Hogy lehet a békákat elriasztani?
Lépcsőházunkba van kb 10 béka.
Kisebbek-nagyobbak.
Hogy lehetne őket eltávolítani.
Most cseréltek bejárati ajtót, addig elég rossz volt, befértek alatta abékák.
Meg van egy akna-féle is alépcsőházi ajtónk mellett, sztem oda is járnak, jönnek onnan ki.
Köszönöm, aki vélaszol.
Plaga!
Jól beszélsz!
:)
Ez olyan szánalmas már, kerülgessetek ti is békát :D békafogkrémmel mossatok fogat és békaszappannal mosakodjatok. Ez kezd átmenni szánalmas személyeskedéssé.
-Mit szólnék én ahhoz, ha agyontaposnának? Talán egy ilyet: "blutty"
-Lusta paraszt vagyok. A nap 24 órájában, az év 365 napjában ott kuruttyolnak meg ugrálnak azok a szutykok, de TI ezt nem unnátok, sőt, élveznétek, velük örülnétek. Titeket nem idegesítene, együtt ugrálnátok, békákkal közösülnétek és a vizeletüket a fületek mögé kennétek :D
-Ha személyeskedés: ti elborult beteg állatok vagytok, békafetisiszta agyalágyult majmok :)
-Kívánom, hogy titeket is látogasson meg béka, de egynek ne essen bántódása, 10-20 legyen a lépcsőházatokban és egyenként vigyétek a tóhoz, biztos ami biztos :) Ez legyen minden nap, csak hogy élvezzétek, én jót akarok nektek. És remélem az a tó is minimum 3-4 km-re van, hogy addig is tudjátok szeretgetni azt kis békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!