SOS! Kisfiam felhozott egy gyíkot a játszótérről, de KISZÖKÖTT a zacskóból, csak le akartuk fényképezni. Panellakásba hogy tudom elfogni? Van valami tapasz, mint a csótánynak amire ráragad?
bocs de ezt nem lehet kihagyni:
"Kisfiam felhozott egy gyíkot a játszótérről"
kérd meg a kisfiadat, hogy fogja meg és vigye le XD
Na viccen kívül, ügyesnek és gyorsnak kell lenni. és persze óvatosnak is, hogy ne nyomorgassátok meg véletlenül!
fúúj miért akarod megkínozni? ne fújd már le szegényt ez csak egy gyík... ha nyitva hagyod az ablakot résnyire, kiterelheted
falra mászik, amúgy én Egyiptomban élek, itt gyakori a gekkó a falakon meg mindnehol nem áralmasak de megeszik a rovarokat, még jó is. Engem nem zavarnak.
Ha megölsz egy védett állatot, az még ha enyhe is, de bűncselekmény. Az itteni üzenetedből a honlap üzemeltetője az IP címedből be tud azonosítani.
De ha nem is félelemből, de nem kell állatokat kínozni...kezdjük ott, hogy be se keleltt volna fogni.
Ekkora hacacáré egy kis gyík miatt... Tanultál belőle: gyerek ne szedje össze az állatokat és felhívod aput hátha ő van a dologban.
Ez kész:DD Lefújni egy gyíkot. Piszok emberséges vagy.
Hát én mindjárt sokkot kapok! Ilyen embereket! Idemásolom valaki kommentjét, mert ő nagyon szépen megfogalmazta, én is pont ezt mondanám, DE NEM ILYEN SZÉPEN!
"Miért akarod megölni? Elég barbár megoldás, elvégre ti vittétek fel, nem ő akart, és nem veszélyezteti a testi épségeteket - erre ki akarod irtani... Fogjátok meg és vigyétek le az udvarra, ahonnan jött holnap, amint meglesz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!