SOS! Kisfiam felhozott egy gyíkot a játszótérről, de KISZÖKÖTT a zacskóból, csak le akartuk fényképezni. Panellakásba hogy tudom elfogni? Van valami tapasz, mint a csótánynak amire ráragad?
Nem akarom én megölni, mondjuk ha zseblámpát kapcsolok a sötétbe, akkor valószínű odamegy?
Persze nem volt jó ötlet, csak le akartuk fényképezni és levinni. Sajnálom én is, csak nem akarom hogy rámásszon a gyerekere éjjel.
Ha rámászik a gyereked fejére abszolút nem lesz tőle semmi gondja! (ne oltogasd, mert akkor nem fog tudni aludni!)
Nézd a gyík nem harap, nem karmol, nem visít ...semmi gondotok nem lesz belőle, maximum szegény gyíknak, mert ő nagy valószínűséggel el fog pusztulni.
én estére becsuknám a konyha ajtaját, és nem húznám el a függönyt. Reggel nagy valószínűséggel olyan helyen fogjátok megtalálni, ahová besüt a nap!
Hogy hogy fogd meg? Ügyesen, úgy ahogy a játszótéren! :)Vigyázz a farkát ne taperold, mert leszakad neki!
HA végkép nem tudod, hogy hogy kell magadhoz csalogatni, akkor irány egy állatkereskedés, ahol lehet gyíkokat kapni és ott megkérdezni egy kereskedőt, vagy hívd fel a budapesti állatkertet és kérd a "hüllő osztályt". Ott biztosan jobb ötleteket kapsz majd! (egy telefonnal simán tartozol annak a szerencsétlen gyíknak)
Ui: Amúgy nem lehet hogy út közben szökött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!