A Prehistoric Planet with David Attenborought előzetesében ez egy troodon?
Figyelt kérdés
Történetesen az eredeti előzetesét gondolok ami az ApplaTV youtube csatornáján van.
1:30 nál be van vágva egy fej kb 2 másodpercre. Előlre néző a szeme és szép nagy így látszatra a koponyája is megfelel egy troodonnak.
2022. ápr. 22. 07:18
A kérdező szavazást indított:
Ez egy troodon
Biztos nem troodon
Ennyiből nem tudom megállapítani
6 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ami biztosan tollas volt arra raktak rendesen tollat, így kétlem, hogy pont egy Troodontidaet csinálnának meg pucérra. Plusz Troodon jelenleg érvénytelen név, nincs olyan állat amit így hívhatnánk.
2/9 A kérdező kommentje:
1
Az tollas. Nem tudom te mit látsz.
2022. ápr. 22. 16:34
3/9 anonim válasza:
Nálam 01:31-nél jön amire te gondolsz szerintem. Előtte van egy jelenet (01:29-01:30) miben gondolom Beelzebufo és Masiakasaurus van.
4/9 A kérdező kommentje:
3
Igen az lesz az :-)
2022. ápr. 22. 21:09
5/9 Thunderfairy válasza:
Mi volt ebben a videóban a saurupoda nyakából kijövö légholyagok??? Az mi akart lenni? Nem sokkal a Troodon előtt.
6/9 anonim válasza:
Sauropodaknak a dinókhoz képest is kiterjedt volt a légzőszervrendszere. Ugye a madaraknak sem simán légcső meg tüdejük van. Sauropodaknak még extrémebb volt. Nekem is meredek elképzelés ez, de van reális alapja.
7/9 A kérdező kommentje:
Az ,,Ice world" előzetesben egy pillanatra meglátogatjuk a testet is és szinte biztos, hogy az egy troodon.
2022. máj. 20. 17:10
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenesetre holnap megtudjuk.
2022. máj. 25. 21:06
9/9 A kérdező kommentje:
Végül az lett csak troodonid-nak vagy troodonidea bélinek hívja.
2022. máj. 26. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!