Szerintetek az az ember nem empatikus, alacsony az érzelmi intelligenciája aki hüllőket tart, melyeknek egy részét élő egerekkel eteti?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:03
11/18 anonim válasza:
Kérdező, ha zavar, hogy mit gondolnak arról, amit teszel, ne tedd. Vagy ha ragaszkodsz hozzá, akkor minek kérdezősködöl azoknak a véleményéről, akiknek a véleménye téged úgysem érdekel?
12/18 anonim válasza:
Nekem objektíve semmi bajom azzal, amit otthon művelsz, de barátilag nem engedek közel magamhoz ilyen embert. Ahogyan olyat se, aki vadászik. Ehhez jogom van.
13/18 A kérdező kommentje:
És az észérveket lesz@rod?
2021. szept. 25. 16:59
14/18 anonim válasza:
Nem észérvek alapján barátkozik az ember. Az a karrierépítés.
16/18 anonim válasza:
12. Akkor húst se eszel, ugye?
17/18 anonim válasza:
Nem az szerintem.
Inkább a falusi tirpák az, aki centi vastag láncon tartja a kutyákat, a macskáit nem eteti, a kicsiket élve eltemeti/agyoncsapja, a haszonállatokat nevelgeti hónapokig, évekig, majd leöli és megeszi őket.
Szerintem ez az ember típus rendelkezik alacsony intelligenciával, nem csak érzelmi téren.
18/18 anonim válasza:
Egészen biztosan mondhato, hogy a kígyótartó ismerőseimnek nincs baja se az empátiajával, se az intelligenciájával.
Pedig én rágcsálókat tartok (amiket tőlük kaptam ajándékba, amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!