Pestiek csak a legjobb barátaikkal kegyesek? Ha férfiak a barátaik, viszont lenne női ismerőseik, akkor attól függetlenül, a pasikkal lennénk nagyon empatikusak?
Pestiek nem csak a legjobb barátaikkal kegyesek. Ez a tulajdonság nem függ össze azzal, hogy helyileg hol él az illető.
A kérdésed második részét nem értem.
Mi van?
Amikor felköltöztem simán találtam barátokat, haverokat, a szomszédok is mindig kedvesek voltak.
Valószínűleg te vagy zárkózott, esetleg keveset mosolyogsz, úgy nehezebb kapcsolatokat kialakítani
Szerintem mindenki a legjobb barátjával az empatikusabb, nemtől függetlenül.
Ha egy pasinak egy nő lenne a legjobb barátja, mellette állna ki, ha pasi,akkor mellette.
Persze vannak határok, de gondolj bele, hány olyan eset van, hogy, ha a egy helyen egy olyan valaki csinál felháborító dolgot, akit mindenki szeret, akkor pár humoros megjegyzéssel megússza az egészet, nem veszti el a barátait, még a kevésbé kedvelt embert támadni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!