A kérdező szavazást indított:
A kobrákat.
A csörgőkígyókat.
Egyformán.
24 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: az utolsó válasz helyesen: Egyformán mindkettőt.
2021. júl. 6. 00:11
2/9 anonim válasza:
Egyiket se. Ha tiszteled, nem cseszekedsz az állatokkal nem fognak bántani. Külsőre semmi félelmetes nincs bennük.
3/9 anonim válasza:
Egyik sem él itthon. Aki meg csak azért utazik el oda, ahol vannak, hogy b*szogassa őket, az meg is érdemli a sorsát.
4/9 anonim válasza:
Szeretem a hüllőket. A csörgőkígyóktól egyáltalán nem félek, mert nehéz nem észrevenni őket, tehát kicsi rá az esély, hogy véletlenül a közelébe mész. A kobrák is elég láthatóan jeleznek. Egyedül a köpködő kobrától félek.
5/9 anonim válasza:
Nekem a csörgőkígyó sokkal parábbnak hat (a hangja miatt). Valószínű túl sok western filmet néztem kölyökkoromban!
Ja és gratulálok az első két válaszolónak a szövegértési kompetenciájához.
6/9 anonim válasza:
Ha magamnál van mindkettő ellenmérge, akkor mitől kéne berezelnem?
7/9 kriszpo válasza:
Ez attól függ, hogy az ember melyiktől fél.
Ez egyébként helyzetfüggő.
Hol van az a kígyó? Állatkertben? Szabadban? Milyen messze vagytok tőle? Észreveszem időben?
Ha támad, akkor mindkettő egyformán félelmetes. Éppen annyira mint egy megvadult elefánt ami feléd rohan.
8/9 Paczalos István válasza:
Én a szabadban élők közül az ausztrál barnakígyót sokkal veszélyesebbnek tartom mindkettőnél. szerencsére nem túl agresszív jószág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!