Szerintetek melyik erősebb félelmetesebb Rottweiler vagy a pitbull?
Szerintem a pitbull de kiváncsi vagyok a ti vélemenyetekre
Köszi
Ülök a gépnél.
Lenézek a rotimra.
Visszanéz rám az angyali bociszemeivel (csak olyan pasival fogok összejönni, aki úgy néz rám mint ő)
Egyik sem :)
Aki szerint a rottweiler és a pitbull félelmetes, az úgy viselkedik mint a kisgyerek a brokkolival :D
Fújj, biztos borzasztó.
Nekem rotim van, olyan angyal kutya hogy szó nincs rá.
Lesi minden szavam, minden parancsot örömmel végrehajt, és úgy nekem szokott bújni, hogy szinte rámolvad :)
Vendégekhez is bújik, barátságos.
Pedig rossz helyről származik, 4 hetesen elszakították az anyjától (minimum 8 hetesen szabad), nem nagyon volt szocializálva.
Ezt mind utólag kellett behozni.
Angyal kutya, soha nem volt vele semmi baj.
Van egy roti, emberre veszélyes, most keresünk neki gazdát, aki vállalkozó szellemű és kell neki egy személyes testőr, az szóljon ( gazdája bekerült a pszichiátriára, kutya üres telken maradt, egyedül ) :)
jah és pitbullt tartok, cuki édes, csak 2x kergetett betörőt, egynek meg 2 ujja bánta.. :)
Mindkettő erős, de számomra egyik sem félelmetes.
A roti jó személyvédelemre (képzéssel), általában területőrzésre is.
A pitbull (jellegű) kutyák emberbarátok, hiányos szocializáció esetén kutyákra veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!