Elfogyott a teknős táp, nyúl táppal etethetem?
Már fogtunk neki kishalakat!:)
Sajnos a zöldséget/gyümölcsöt nem eszi meg..:S
De köszi azért!:)
Nagyszerű! :) Örülök, hogy segítettem. :)
Kíruss: A teknős ragadozó, nem eszik zöldséget, sem gyümölcsöt. :)
A vízi teknősök ragadozók,a fő táplálékuk a hal.De pl.az ékszerteknősök minél idősebbek,annál több növényi eredetű kajára van szükségük.Öreg korukra ez az arány fele-fele!
De kiskorukban valószínűleg nem fogják megenni a gyümit,zöldséget.Nekem pézsmateknősöm van,és ő még felnőtt korában sem nagyon fog zöldséget enni.A fiatal víziteknősök szinte egyáltalán nem esznek növényi eredetű ételt.Sok teknős még felnőtt korában sem,hisz ragadozók:)
Szia
Amíg nincs nekik való táp addig nem muszáj nekik adni enni!1 héten kikell hagyni két napot. Úgyértem hogy agy neki enni hétfőn, kedden ne, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton, vasárnap ne! De ha van kajájuk akkoris tarst be! Hidd el így sokkaljobb lesz niki(K) is.de ha nekem nem hiszel én állateledelestől hallottam!
Amúgy hónepokig is kibírják kaja nélkül de azmár állat kínzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!