Elfogyott a teknős táp, nyúl táppal etethetem?
uhh tényleg:D ez eszembe se jutott:S:D
Nekem is ékszertekim van:)
Köszi a tippet!:)
Ha van otthon valamilyen fagyasztott hal(fűszermentes legyen!),például hekk,akkor abból levágsz egy akkora darabot,ami szerinted elég a tekinek,felolvasztod,és kis darabokban adod neki.
Amúgy szerintem alapból nem táppal kéne etetni a teknősöket.Esetleg csak kiegészítő táplálékként.Kisállat-kereskedésekben általában van fagyasztott apróhal,ami kimondottan tekikenk van.Felolvasztod,és egészben is adhatod a teknősnek,imádni fogja,és minden tápanyag,vitamin megvan benne,amire a teknősöknek szükségük van.És nem utolsó szempont,hogy a teknősök imádják,hisz a fő táplálékuk a hal:)
Vagy akár csalihalat is vehetsz neki,szokott lenni horgászboltokban(de nem mindig):)
Köszönöm a válaszokat!
Debreceni vagyok:)
Megkérdezem apukámat hogy nincs-e valami ismijének,vagy barátnőmet,mert ők is járnak horgászni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!