Mi történne akkor ha egy kígyó gátolva van a mozgásában, mert pl egy csőbe van és csak a feje látszik ki, de valakmi élőlény önszántából a szájába menne? Akkor megpróbálná e úgy lenyelni élve, vagy ez a szorítás kötelező rituálé?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 00:07
1/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen kígyó. A méregfoggal rendelkezők megbénítják a zsákmányukat. A szorítás a nagyobb fajtákra jellemző, amiknek nincsen méregfoguk.
2/15 A kérdező kommentje:
A nagyobbra gondoltam. Csak nem maradna éhen ha önszántából a szájáig elmegy valaki. Akkor csak a nyelvével meg az állkapcsával betolja
2021. márc. 6. 00:16
3/15 anonim válasza:
Tedd be neki a micsodádat,megeszi azt is.
4/15 anonim válasza:
A cső méretétől volt függ, hogy egyáltalán le tudná-e nyelni. Ha pong akkora mint ő, akkor nem, ha meg nagyobb, akkor simán kimegy belőle.
Elviekben nem szükséges az ölés az evésükhöz, hiszen a tartásban lévők fagyasztottak is esznek, ha nincs más.
5/15 A kérdező kommentje:
Na de miért menne ki a csőből ha addig elszalasztja a zsákmányt miközben az felkínálkozott önszántából?
2021. márc. 6. 11:15
6/15 anonim válasza:
Azért menni ki, mert a kígyó nem ember, hogy várja a sült galambot a szájába. Nem így gondolkoznak...
7/15 anonim válasza:
5.:Milyen önszántából,te nagyokos?
8/15 A kérdező kommentje:
Hát pl öngyilkos akar lenni.
2021. márc. 6. 17:08
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a 3mas meg 7es válaszoló ugyanaz, mert 3 zöld pipa van csak nekik, de örülök hogy felkeltette az érdeklődését ez a téma. Engem is foglalkoztat, azért kérdeztem nyilván, de tényleg nem értem ha valaki nem áll ellen fizikailag és nem termel adrenalint akkor miért olyan brutálisan ejti el?
2021. márc. 6. 17:24
10/15 anonim válasza:
8.:Sejtettem én,hogy nem vagy 100-as. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!