Milyen érzés úgy meghalni hogy egy 9 méteres anakonda lenyel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 22:20
1/33 Tevenyereggyarto válasza:
Semmilyen mert azelőtt jobb esetben megfojt ....
2/33 anonim válasza:
Szerinted akit megevett egy anakonda, az el tudja mesélni, hogy milyen érzés?! Amúgy biztos elég szar.
4/33 anonim válasza:
Nyilván szorító és oxigénhiányos, majd tudatosul benned hogy onnan már nincs visszaút és jön a pánik,és utána rád bízom
5/33 anonim válasza:
A kígyók, önvédelemből, sosem nyelnek még élő lényt. Összeroppant, és a bordáid átdöfik a tüdődet. Lesz egy légmell, és annyi.
De én honnan tudnám, megmondták itt, hogy nem vagyok állatorvos.
6/33 anonim válasza:
Nem tudom, még nem próbáltam. De biztosan nem kellemes!
7/33 anonim válasza:
Egyszer volt egy rémálmom, álmomban arra ébredtem, hogy egy anakonda szájában vagyok derékig. Azóta kígyó fóbiám van 😂 egyébként tényleg megfojt előtte, bár ez egy olyan halál, aminek nem örülnék, amíg meg nem fulladsz/ el nem veszted az eszméleted, tudatodnál vagy, ami percekig tart és perceken keresztül azon pánikolni, hogy megesz egy kígyó olyasmi, aminél még egy máglyán való elégetést is kellemesebbnek találok.
8/33 anonim válasza:
Hát ha engem kérded tök xar, többet nem nyeletem le magam anakondával az már biztos.
9/33 A kérdező kommentje:
Hogy élted túl? Kihúztak?
2020. júl. 15. 23:18
10/33 anonim válasza:
Eleve kötél volt rajtam, a haverok készenálltak, hogy amint lenyel egyből húznak is kifelé, még mielőtt a sav elkezdené emészteni a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!