Aki fél/undorodik a kígyóktól, le tudná írni, hogy miért?
Világ életemben nagyon imádtam a kígyókat, szerintem nagyon gyönyörűek, nagyon sok még aranyos is. :D És épp emiatt én így nem tudom elképzelni, mi lehet bennük félelmetes. Le tudnátok írni?
Nyilván ha egy csörgőkígyó menne el a lábaim között én is össze sz*rnám magam, de nem azért mert a kígyó ijesztő, hanem mert életveszélyes a mérge. Szóval arra lennék kíváncsi, aki a sima ártalmatlan kígyóktól is retteg.
Ugyanazért mint bárki más bármi más miatt.
Én imádom a kutyákat, van is 2 németjuhász keverékem. Tudom hogy soha senkit nem bántanának. Más ember meg a kutyáktól retteg. Még a kicsiktől is. Én meg ezt nem tudom megérteni.
De ugyanez van a pókokkal, repüléssel, vízzel stb... különbözőek vagyunk.
Én nagyon szeretem a kígyókat, tartok is, de egyetértek a fentebb leírtakkal: ha valakinek fóbiája van, nem tudja megmagyarázni, miért irtózik attól a dologtól.
Ismerek egy csajt, tart madárpókokat meg skorpiókat, de betegesen fél a LEPKÉKTŐL. Párszor szórakoztunk is vele, hogy odavittünk neki egy lepkét, ha pl. kirándultunk, de aztán tényleg olyan pánikba esett tőle, hogy megértettük, hogy ez nem vicces, és ezzel nem szabad szórakozni.
Nem tehet róla, és nem is tudja megmagyarázni, miért, de ez van. Ő ilyen, és kész.
Matula bácsi jut eszembe erről a Tüskevárból... "Ne fogja meg, fene a kígyóját, büdös lesz a keze tőle!" :)
Én se szeretem őket, pedig élőben kétszer, ha összefutottam velük, szerintem azok is inkább siklók lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!