3hete van nálam 1 gabonasikló holnap kéne etetnem,de mintha beszürkült volna,akkor ne etessem?
Úgy hallottam ez a vedlés jele,és ilyenkor nem nagyon esznek,feleslegesen akkor nem olvasztanék neki egeret...
1hete nem evett minden hétfőn eszik. A héten viszonylag sokat bújkált ma kivettem,de nagyon menekült így visszatettem nem zaklatom,és kicsit ilyen szürkés,de a szeme nem annyira opálos,mint a képeken..
Lesz valami baja ha nem adok neki enni még 2-3 napig?
Vagy mikor etessem?

Ha jól látom egy hete írtad ki a kérdést, egy hét még belefér simán, főleg nagyobb állatnál, kisebbek gyakrabban és tapasztalatom szerint gyorsabban is levedlenek.
Van-e neki akkora vizesedénye, amibe bele tud feküdni (összetekeredve)? Ez minden kígyónak hasznos (kivéve sivatagi fajok), és ha a vizesedényt a talajfűtésre teszed, vagy a lápmája alá, akkor a párásítást is jobban megoldod.
Illetve, egyébként is vedléskor jó, ha naponta a talajt spriccelővel átspricceled neki.
Igen,tud fürdeni,ha szeretne, már 3napja egésznap a vizesedény alatt van a föld alá bekúszva és ejszaka sem jön elő..már aggaszt nagyon.
A talajt meg az akváriumot is naponta 2x alaposan belocsolom így magas neki a páratartalom is.

Akkor tényleg 1-2 napon belül meglesz, ne idegeskedj, ne piszkáld.
utána várj 2-3 napot, és mehet neki a kaja
Átadom neki😂😂😂😂
Holnap akkor már ehet,vaga ma délután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!