Felfedeztem a kertemben hogy egy kis 10 cm világosbarna gyík egy vascsőben lakik ami srégen van a földbe nyomva. Ma adtam neki egy káposztalepkét, be is kebelezte. Szeretném továbbra is etetni. Mit adhatok neki lepkén, szúnyogon, legyeken kívűl?
Figyelt kérdés
Eszik gilisztát?2020. ápr. 23. 17:30
1/4 anonim válasza:
Táplálékát a különféle ízeltlábúak képezik: pókok, lepkék, egyenesszárnyúak, legyek stb.
Lehet rá esély azt is elfogyasztja. :)
De nem biztos ott lesz sokáig.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak hagyd szépen békén és ne dajkáljad. Meg tudja szerezni magának a napi betevőjét, nincs rád szorulva.
3/4 anonim válasza:
Az még vagy kicsi, vagy pedig fali gyík. A fali gyík jobban megtűri az ember közelségét, úgyhogy nála nem biztos, de amúgy jellemző, hogy ha sokat találkoznak emberrel, akkor más helyet keresnek.
Ezek a magyar gyíkok sokmindent megesznek, a fali gyíknak még gyümölcsöt is lehet adni, úgyhogy szerintem a gilisztával isegpróbálkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!