Milyen kígyó lehet ez? (kép linkje lent. )
Figyelt kérdés
Ausztriában nyaraltam, és egy erdős területen láttam ezt a kígyót. Nem volt valami nagy példány, mint ahogy látszik is, alig vastagabb, mint az a fadarab a kép alsó sarkban. Azt mondják páran, ez vipera. Szerintetek?
2010. júl. 18. 14:56
1/6 anonim válasza:
Igen szerintem ez egy rákosi vipera lehetett ;)
2/6 anonim válasza:
Mivel rákosi vipera nem él Ausztriában, maradjunk a keresztes viperánál.
4/6 anonim válasza:
Jah lehet hogy tényleg keresztes vipera, most olvastam hogy a rákosi vipera már kipusztult Ausztriában :/
5/6 anonim válasza:
Jaj de szép! Szerintem is vipera. Láttam egy hasonlót itt Magyarországon, csak rövidebb volt. Kicsit féltem, de szeretem őket, és utána már haza akartam vinni :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :D Ha tudtam volna, talán nem hajolok ilyen bátran oda fényképezgetni. :'DD De nem lett baj, és a kígyókat pedig imádom, úgyhogy megérte. :D
2010. júl. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!