Miért kell a disznót szúrás után a földhöz szorítani?
Még elszaladni is képes, meg össze vissza vérez mindent, meg szétveri magát (a hússal együtt) meg bárkinek sérülést okozhat, ezért kell lefogni.
Ott hibáztatok, hogy ez előre nem volt megbeszélve, kinek mi lesz a dolga.
Mert ez normál esetben nem úgy működik, hogy 1 ember fogja a fejét, a többi meg osztja az észt, hanem 1 ember fogja a fejét, másik 4 a 4 lábát, meg még ahányan ott vannak férfiak, az mind fogja, mivel semmi máshoz nem kell annyi ember, mint ehhez a részhez.
Utána már egyszerűbb, 2 ember megcsinálja az egészet.
Négyen mentünk érte. A gazda erősködött, hogy egy ember elég lesz, mert nagyon szelíd állatok, kézből nevelte fel őket. Engem ragadott karon, hogy menjek be az ólba. Akármilyen szelíd egy disznó, az orrzót nem szereti, nem adja csakúgy az életét sem. A többiek nem akartak vitázni az öreggel, így ők az utánfutót akasztották le, meg a mázsát készítették elő.
Fejbe lett lőve előbb az állat(biciklipumpa alakja volt a puskának), le is térdelt. Aztán lett megszúrva, viszont aki lelőtte és kivéreztette, hátralépett. Én maradtam egyedül az álattal és rosszul is esett, hogy én lettem csesztetve hogy így-úgy lapítsam a földre.
Hát most már ez megvan, tanultál belőle, ráadásul szerencsésen, mert bajod is lehetett volna, legközelebb biztos nem fogod hagyni rábeszélni magad ilyenre, akármit is mondanak.
Ilyen, hogy az irányít aki semmi kockázatot nem vállal, nincs!
Minden esetre amúgy gratulálok, minden elismerésem, hogy végül megcsináltad, én biztos nem bírtam volna.
Mondjuk eleve esélytelen lett volna hogy belemenjek, mert 70 kiló se vagyok, meg fogtam már le disznót, (1 lábat persze :)) tudom mekkora erő van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!