Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Jól döntöttem, hogy eladtam...

Jól döntöttem, hogy eladtam levágásra a kakasaimat?

Figyelt kérdés

Tegnap adtam el egy házaspárnak 6 kakast. Azért adtam el őket, mert túl sokan voltak. 12 tyúkom van. Ebből 2 törpe, a többi mind nagyobb - vagy közepes testű.

Összesen 11 kakasom volt. 5 maradt meg, ebből 2 nagy.

Azért vagyok szomorú, mert megölettem őket... Elvettem az életüket! De én próbáltam tartásra eladni ismerősöknek őket, de mindenkinek csak vágásra kell. Egy haverom vett csak egyet tartani. Mindenki szabadulni akar tőlük, nem hogy venni..

Azért fáj a szívem, mert a legszelídebbet, a kedvemcemet is oda adtam. De úgy éreztem meg kell tennem. De most meg olyan rossz érzés... Gyilkosnak érzem magamat, meg hóhérnak, mert elvettem az életüket...

Pici korom óta imádom a tyúkokat! Nagyon fáj, hogy. ezt kellett tennem velük... Tudom, hogy ezért vannak, és hogy muszáj volt, mert volt olyan tyúk, amit halálra kínzott a sok kakas. De akkoris nagyon rossz érzés, hogy az én hibámból pusztulnak el... Igen, tudom a bolti is ugyanez, de azt nem "ismertem", nem én neveltem csibe kora óta. Nagyon rossz... Sírni tudnék... :(

2018. szept. 20. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez ilyen. Én is meg tudtam volna bolondulni amikor meghalt az első kutyám, meg amikor le kellett vágnom az első tyúkot az életemben. Esküszöm, hogy a törpeharcsákat is sajnáltam amikor lefejtettem egy 1es horogról. De tedd magad túl rajta, ami 10 nap után már szerintem meg is történt. Nem olyan borzasztó dolog ez, csak annak tűnik :/
2018. szept. 30. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, már sokkal jobban vagyok, és rájöttem, hogy jól döntöttem és így kellett lennie! De azért persze, sajnálom még mindig őket, de beletörődtem.

A pipijeim sokkal nyugodtabbak! És az sem elhanyagolható tény, hogy jóval kevesebb takarmány fogy!

2018. okt. 1. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ezért tartok dísztyúkot. Kedvencnek. A kakast is továbbtartásra veszik. Lehet, hogy fogok haszonra is, de úgy talán lelkileg könnyebb lesz, ha mellettük vannak kedvencnek tartottak is.
2018. okt. 6. 22:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem is dísztyúk keverékek voltak. Igaz, nem mind volt szép.

Igen ez jó ötlet, hogy valami szép fajtából kéne tartani, de az én állományomnak pont az a különlegessége, hogy van benne mindenféle színű. De a kevésbé szép kakasokat sajnos nem akarják megvenni tartásra. Például az egyszínű fehéreket. Így azokat csak levágásra tudtam eladni.

nekem is vannak még kedvenceim- amiket nem tervezek eladni.

2018. okt. 7. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!