Jól döntöttem, hogy eladtam levágásra a kakasaimat?
Tegnap adtam el egy házaspárnak 6 kakast. Azért adtam el őket, mert túl sokan voltak. 12 tyúkom van. Ebből 2 törpe, a többi mind nagyobb - vagy közepes testű.
Összesen 11 kakasom volt. 5 maradt meg, ebből 2 nagy.
Azért vagyok szomorú, mert megölettem őket... Elvettem az életüket! De én próbáltam tartásra eladni ismerősöknek őket, de mindenkinek csak vágásra kell. Egy haverom vett csak egyet tartani. Mindenki szabadulni akar tőlük, nem hogy venni..
Azért fáj a szívem, mert a legszelídebbet, a kedvemcemet is oda adtam. De úgy éreztem meg kell tennem. De most meg olyan rossz érzés... Gyilkosnak érzem magamat, meg hóhérnak, mert elvettem az életüket...
Pici korom óta imádom a tyúkokat! Nagyon fáj, hogy. ezt kellett tennem velük... Tudom, hogy ezért vannak, és hogy muszáj volt, mert volt olyan tyúk, amit halálra kínzott a sok kakas. De akkoris nagyon rossz érzés, hogy az én hibámból pusztulnak el... Igen, tudom a bolti is ugyanez, de azt nem "ismertem", nem én neveltem csibe kora óta. Nagyon rossz... Sírni tudnék... :(
Mondjuk én a kedvencemet biztos nem adtam volna oda!
Jogos a rossz érzésed!
De ha baromfikra rendezkedtél be, akkor ezzel számolnod kell!Ezért nem tartok én semmit.
Igen, az biztos, hogy sokkal jobb egy házi tyúkból készült étel.
Csak azt nehéz kibírni, hogy kikelése óta neveled, és kötődsz hozzá, megszereted, és egy nap neked kell tőle elvenni az életet.
Megboldogult nagymamám nem tartotta őket többre eledelnél, és gond nélkül vagdosta őket.
Sajnos, én nem vagyok ilyen. Én minden állatot szeretek.
De, sajnos ezzel csak még nehezebb. Az ember nem hinné, mekkora felelősség az állattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!