Mennyi idő konyhakészre vágni egy csirkét?
Figyelt kérdés
Az első vágástó addig amíg kitollaz va, megpucolva rakhatom a sütőbe. Mennyi idő egy gyakorlott kéznek?2018. ápr. 17. 20:45
1/6 anonim válasza:
Attól függ,mennyire tokos. De egy bő óra alatt szerintem megvan a pucolás darabolással.
2/6 anonim válasza:
Hát ja meg attól is függ mennyire rutinos aki csinálja.
3/6 anonim válasza:
egy órát mindenképp számolj. De gyakorlat függő.
Kezded azzal hogy felteszed a tűzre a forrázó vizet.
Elkapod a csirkét. Kell e kergetni vagy könnyen megfogod?
Elvágod a torkát, kivérezteted, az néhány perc.
Akkor kihozod a forró vizet abba mártogatod és téped a tollát. Ha nem annyira tokos az nálam kb 10 perc. Pl a feje kell? Mert azt hosszabb idő mire apránként letollazod. Kell a lába? Azt is azért le kell pucolni. Erre még számolhatsz 5-5 percet.
Ha ezt szépen megpucoltad utána meg átszöszölgeted hideg vízben. Az kb 5 perc.
Aztán utána belezés darabolás mondjuk 8-10 perc körül.
Utána elpakolsz az még 5 perc.
Nálam így néz ki egy csirke vágás. Nem mondom magam profinak, de kezdőnek se, Kényelmes tempóm ez. Sok sikert
4/6 anonim válasza:
Tépés után ajánlom a gáztűzhely tüzén való körbeperzselést. Mamám így tisztította a "szőröktől",mikor már tisztára volt mosva.
5/6 anonim válasza:
2 perc 46 másodperc az iparban, neked meg 3-7 óra lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!