A mai 20-30 éves lányok tudtok csirkét vágni, kopasztani?
Figyelt kérdés
Én még nem próbáltam, de lehet nem is merném.2017. aug. 20. 18:39
1/15 anonim válasza:
Gondolom aki falun lakik, és gyermekkorában a szülei tartottak baromfiakat, az nagy eséllyel tud.
3/15 anonim válasza:
Vágni nem tudok, de kopasztani, kibelezni, szétszedni a csirkét simán. a vágást azért nem csinálom, mert borzadok tőle hogy megöljem a csirkét.
4/15 anonim válasza:
Igen. 22 éves vagyok. Itthon is tartottunk régebben csirkét és suliban is vágtunk, mert olyan szakra járok.
Nem nagy kunszt.
5/15 anonim válasza:
Tudok. Nekünk otthon nincs (nem is volt sose), de mi is a suliban csináltuk. Az osztályból senki nem merte levágni, így nekem kellett mindig. Koppasztást, szétszedést 1-2 lányon kívül mindenki csinálta.
20
6/15 anonim válasza:
Én nem tudok. Kiskoromban sokat néztem, ahogy mamám csinálja, de nem jegyeztem meg.
7/15 anonim válasza:
23 vagyok, és tudok. Most is tartunk baromfit, levágok és megpucolok, feldolgozok csirkét, kacsát, galambot, libát sőt, még nyulat is. A disznóvágásban is aktívan részt veszek.
8/15 anonim válasza:
Nem tudok. Vega vagyok, optimális esetben nem is lesz rá szükségem.
Mentségemre legyen mondva, más meg azt nem tudja, hogyan kell paradicsomot nevelni magról.
9/15 anonim válasza:
A torkát én se tudom elvágni, de a többi megy. Mondjuk nem nagyon van rá szükségem, mert általában felpucolva kapjuk ismerősöktől. De inkább a házi csirkét eszem, mint a boltit ami tele van nyomva méreggel.
10/15 anonim válasza:
Néha a bolti csirke ellenőrzöttebb helyről jön, mint az ismerősöktől, kistermelőktől származó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!