Ti vágtatok már csirkét? Hogyan szoktátok levágni?
A fejetlen kakas is csak ezért halt meg idő előtt, mert a gazdája nem figyelt oda és megfulladt.
Ez a csirkeláblevágós elmélet engem Kaneki Kenre emlékeztet...
Ha ezt nézzük, akkor a a gyíkok félig ghoulok? És a csirkéket is azzá tették? Ekkor felmerül a kérdés, hogy a ghoulcsirkék sima csirkéket esznek vagy embereket? És a gyíkok? A ghoul csirkék esznek ghoul gyíkokat? Vagy akkor már egy fajba tartoznak? Ha egy fajba tartoznak akkor szaporodhatnak is? Visszatérnek a repülő dinoszauruszok?
Ti viccnek gondoljátok? Na akkor megpróbálom levezetni a csirkeösszeesküvés tézisét.
1. Dinoszaurusz csontokat növesztettek csirkékben:
2. A csirke szárnya visszanőtt cikk [link]
3. A fejetlen csirke legendája
Gyerekek tudom hogy őrültnek fogtok gondolni de komolyan gondolom hogy a csirke a jövő halhatatlanság kulcsa!
Szerintem a következő a helyzet:
- A csirkéket laborokban többször is felhasználják csirkeszárny és csirkeláb tenyésztéshez, 1 csirke 2-3 kg combot és szárnyat reprodukálhat.
- A csirke fejét azért nem adják a csomagban mert az a csirkemag amiből kinő az újabb csirke. (ez nem biztos csak egy hipotézis)
- A csirketojásból is kikelnek csirkék, de akkor jön a kérdés mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?
A csirkevágási módszert még nem beszéltük ki. Szeretnék itt komoly csirkeologiával foglalkozni de sajnos a társadalom nem áll készen rá, ezt szomorúan konstatálom.
Üdvözlettel:
Teleki Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!