Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Csüngőhasú malacok férgesek?

Csüngőhasú malacok férgesek?

Figyelt kérdés
Van 4 darab malacom, és azt mondogatják a házidisznó tartók, hogy kunkorod ia kellene a farkuknak, meg nem szabad csóválniuk. Nem kurta a farkuk, és folyamatba csóválják, ezért vettem nekik féreghajtót, be adtam nekik de az ég világon semmit nem hozott ki belőlük. De szépen híznak. Végülis akkor kurtának kell lennie a farkuknak vagy sem? Van valami bajuk vagy sem?

2017. júl. 25. 09:47
 1/5 Hardy Weinberg ***** válasza:

Próbálom megérteni hogyan következik a farokcsóválásból a férgesség, de esküszöm nem megy. Lehet, hogy kiégett az agyam, de nekem a kunkori farok a kurta farokkal sem egyenlő.

Egyébként amennyi erővel ide kiírtad ezt a kérdést, akár rá is kereshettél volna a vietnami csüngőhasú malacra az interneten, és a képek között megnézhetted volna hogy néz ki a farkuk.

Ehhez még nincs késő.

2017. júl. 25. 11:18
 2/5 A kérdező kommentje:
A bunkóság határtalan... köszönöm aválaszt, de nekem ezeket mondták, nem éntaláltam ki... már néztem a csüngőketképeken mindnek egyenes a farka. Csak bogarat ültettek a fülembe.. de egyébként én sem akartam azt elhinni. Meg hogy a földhöz dörgölik a feneküket. Ennek az oldalnak ugy látom caak dísznek van a szlogenje...
2017. júl. 25. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Abszolút semmi köze a farok milyenségének a férgességhez. Sem sertéseknél, sem egyéb állatnál.

A farkukat pedig valószínűleg azért legyezik, "csóválják", hogy elhessegessék a legyeket.

Ha szépen esznek, gyarapodnak, jó kedélyűek, jó a székletük, akkor kutya bajuk sincs.

És igen, nézz utána a fajtának, ha ennyire nem értesz hozzá. Gyarapítsd a tudásod és ne higyj el minden hülyeséget amit mondanak.

2017. júl. 25. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A farok hosszának,kurta /rövid/ kunkoriságának nincs jelentősége magában, egy piciny része a genetikájuknak. Ki melyiket látja jobbnak, - saját, vélt tapasztalata szerint.

A férgesség jele a farok folyamatos(!) mozgatása, súlyosabb esetben több méteren is húzza a hátsóját a földön. A székletét ránézéssel meg kell vizsgálni, van-e benne pete, kukac vagy giliszta. A Bél férgességgel a gyarapodása is lelassul.

2017. júl. 26. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
A férgességnek nincs a farokra hatása.
2017. júl. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!