Mi baja a kakasomnak mitől van ez?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja kezdődött, és fokozatosan rosszabbodik. A tünet, hogy nagyon nehezen nyeli le az élelmet. Sőt! Le se tudja nyelni, hanem visszajön neki. Eleinte csak néha volt vele ez, hogy visszajött neki, de mostmár csak vizes kenyérrel tudom etetni, mert azt tudja csak nagy nehezen lenyelni. De az is megakad neki, és nehezen nyel. Mit tehetnék vele a legvágáson kívül, mert azt eszembe sincs, úgyhogy ilyen tanácsokat nem kérek.2016. máj. 18. 23:57
1/4 anonim válasza:
Figyu...így "csak szenved" !!!
Sajnos csak azt tom mondani h kést Neki ...
Sorry.
2/4 anonim válasza:
Hozzáértő állatorvost kérdezz. Pesten ajánlom az egyetem egzotikus klinikáját (dr.Gál János vezetésével), esetleg az Exopet rendelőben Dr. Sátorhelyi Tamást (az egyetemen is dolgozik). Róluk biztosan tudom, hogy értenek a baromfikhoz. Normál állatorvos kevés hozzá. Egyébként attól tartok, jobb, ha kezded magad az eutanázia gondolatához szoktatni. Nem tudom, mi lehet, de ha 3 hónapja tart, lehet, hogy már akkor sem tudnak segíteni, ha egyébként lehetett volna....
3/4 anonim válasza:
A baromfihimlő (Diftériás himlő) pl. okozhat nyelési nehézségeket.
4/4 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs levágni! Még a nagymamám ültette 7 éve, és akármilyen ostobán hangzik, ő egy emlék róla. Nem egy mai "darab", de ritka szép példány! Amúgy van egy másik példány, amelyiknek enyhébbek ezek a tünetek. Sőt! Nála folyamatos javulást figyelek! Szóval... Ezért hátha sikerül... Állatorvoson én is gondolkodom. Köszi a válaszokat!
2016. máj. 19. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!