Mi baja lehet a kakasomnak?
Helo
Van pár díszmadaram és ezt a kakast amiről szó van ingyen kaptam és pont olyan mint egy átlagos kakas csak törpe kiszerelében. Egy tyúkkal él együtt aki a testvére és egy teljesen normális tiszta ólban élnek 2en és rendesen vannak etetve itatva.
Úgy kezdődtek a bajai hogy nem akart felni az ülőkére lár héttel azután mikor megkaptam, az egyik sarokba kezdett ülni ahova raktam neki egy kis extra szalmát+forgácsot.
Télen felszedtem őket estére egy kosárba és betakartam őket rendesen.
Majd kb. 2 hónapja furán kezdett viselkedni hogy nagyon kihuzta a mellét, majd pár hete egyfolytába kihuzza a mellét és össze vissza megy mintha részeg lenne 😄. De enni eszik és a taraja is rendesen áll.
Igazából nem kötődök hozzá annyira mint a többimadaramhoz tehát legszívesebben segítenék a szenvedésén mert nem ugy néz ki mint aki egyre jobban lenne.
Szerintetek mi lehet a baja és mit csináljak velele?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!