Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Van valakinek tapasztalata az...

Roti84 kérdése:

Van valakinek tapasztalata az őshonos magyar baromfikról?

Figyelt kérdés

Szeretnénk őshonos magyar baromfikat nevelni de nem ismerjük a fajtát.

Menyire gazdaságos a tartása?

Teljesen tápmentesen nevelnénk.

2015. dec. 15. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
nagyon jó fajták, viszonylag igénytelenek is, persze a rendes alap feltételeket megkövetelik ők is. van a baranyai tájfajta, ők elég szépek, és kettős hasznúak, azaz jól tojnak pluszba még a húsuk is elég jó. nagyon szépek is legalábbis szerintem. akkor emellett van az erdélyi kopasz nyakú, ők is elég jók akiknek tetszik a csupasz nyak annak ajánlom. teljesen jól termelnek gabona etetése mellett is, tápot nem szükséges adni nekik. én sem adok az enyéimnek, igaz nekem japánjaim vannak.
2015. dec. 17. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk 1 magyar vörös parlagi tyúkunk és 1 kakasunk volt és ezek ketten nem csak folyamatosan kiszöktek, de ketten két hét alatt letarolták a 850 négyzetméteres kertet. Ha viztosra akarsz velük menni vágd le a szárnyuk végéről a tollat és legalább 150cm legyen a kerítés.
2015. dec. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!