Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Tegnap kaptam 1 tojást. Nincs...

Csajok2001 kérdése:

Tegnap kaptam 1 tojást. Nincs keltetőgépem, se tyúkjaim, kakasaim. Tegnap véletlen kint hagytam az udvaron. Ma már nem olyan meleg. Még meg lehet menteni? és ha igen, hogyan? Sürgősen kérnék válaszokat!

Figyelt kérdés

2014. aug. 30. 12:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

Csak téged idézlek:

"Kaptam" (kérdésben), "elemeltem" (#2), "nem loptam" (#13), "megmentettem" (#13", "előtte megkérdeztem kérhetek-e" (#21).

Ezek után nagyon meggyőző vagy.

2014. aug. 30. 13:35
 22/29 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam,ez a téma arra való,hogy egymáson segítsünk, nem azért,hogy a másikat leoltsuk.-_- Egyébként meg nem vagyok román,magyar vagyok,és én már láttam olyan 4 darabos tojáskeltetőt 5000-ért,amiben minden van,és fokozottan tűzveszélyes,tehát akár ott is hagyhatom 1 hétre bedugva,nem ég fel a lakás. Lehet hogy nem éppen a legjobb márka,de nekem megfelel.
2014. aug. 30. 13:59
 23/29 anonim ***** válasza:
92%

",és fokozottan tűzveszélyes,tehát akár ott is hagyhatom 1 hétre bedugva,nem ég fel a lakás"

Tudod mit jelent a fokozottan tűzveszélyes?

Amúgy meg jó étvágyat a sült-csirkéhez lágy-tojásban :)

2014. aug. 30. 14:02
 24/29 A kérdező kommentje:
Látod?Mindig csak a kritikát keresed... és nem fogom megenni,se megsütni. Legyetek szívesek olyan válaszokat írni,ami segíthet...
2014. aug. 30. 14:05
 25/29 anonim ***** válasza:
48%

Tegyük fel, hogy kikel.

Ahogy nagyanyáink mondják egy csirke nem csirke.

A csibék egymást melegítik (főleg kotlós hiányában).

Vakcinázni sem ártana, egy csibéhez állatorvost hívni elég drága mulatság lenne.

De legalább lámpázd meg a tojást, hogy van-e benne csíra, feleslegesen ne is agyalj addig.

2014. aug. 30. 14:45
 26/29 anonim válasza:

Miért nem vásárolsz egyszerűen egy napos csibét?

Olcsóbb, mint beruházni keltetőre egy vacak tojás miatt.

2014. aug. 30. 18:06
 27/29 anonim ***** válasza:
42%

3 lehetőség:

1. a kérdező egy tetves troll és a tetvek levadászásához szüksége van a naposcsibére

2. 6-7 éves gyerek, aki valami ismerősét kérte meg írjon a nevében (reménykedjünk ebben)

3. fogyatékos szegényke

2014. aug. 30. 20:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A fokozottan tűzveszélyes azt jelenti, hogy könnyen leéghet a lakás, ha otthagyod. Egyébként mindenkinek jobb lenne, ha a tanulással foglalkoznál egy kicsivel többet.....
2014. aug. 30. 20:43
 29/29 Egon Noiro ***** válasza:
Tyúk vagy keltető nélkül ne próbálkozz! Ha nekiállsz mindenféle ismeret nélkül tojást melegíteni csak megzápul és borzasztó büdös lesz... Keltetek már egy ideje, de gép vagy kotlós nélkül annyira reménytelen, hogy nem érdemes nekifutni. Ha csibét szeretnél inkább több előnevelt, a szárnyán már tollasodó jószággal próbálkozz. Nem túl okosak de egyedül mégsem tarthatóak és Te soha nem leszel számára társaság. Egymagában befordul és általában elpusztul. A tojás meg a három hetes keltetési fázis első hetében fokozottan érzékeny mind a hőfokváltozásra, mind a páratartalom változására. Ha fias volt is, biztosan leállt a fejlődése ha pár fokkal csökkent a hőmérséklete. Szerencse talán, hogy el sem indulhatott az a fejlődés az eleve nem megfelelő keltetési feltételek miatt.
2014. szept. 1. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!