Csajok2001 kérdése:
Tegnap kaptam 1 tojást. Nincs keltetőgépem, se tyúkjaim, kakasaim. Tegnap véletlen kint hagytam az udvaron. Ma már nem olyan meleg. Még meg lehet menteni? és ha igen, hogyan? Sürgősen kérnék válaszokat!
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 12:09
11/29 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy fölé teszel egy lámpát és melegíted, akkor az semmit nem ér. Fontos a pontos hőfok, a páratartalom, forgatni is kell a tojásokat.....
12/29 A kérdező kommentje:
figyi nem loptam :D
keresztapám kint hagyta,mikor a többit vitte a konyhába..
tehát úgymond megmentettem.
csak kikelteni nem tudom. itt nincs kotlós :/
és ma 2 órakor megyek haza a városba :(
2014. aug. 30. 13:19
13/29 anonim válasza:
Na figyelj, a tojást loptad, nem megmentetted, kislány. NEM fogod tudni kikeltetni, ez nem olyan egyszerű, mint gondold.
14/29 anonim válasza:
Hát nem fogod tudni kikelteni,pláne nem fél óra alatt :P
15/29 A kérdező kommentje:
Dehogy most akarom, de jó lenne tudni,hogy mit csinálhatnék vele. Van otthon egy "keltető",3 réteg fonálból,egy élethű tyúk, lyukkal a közepén.Meg egy infralámpa... de még az is lehet,hogy veszek a zsebpénzemből egy mini-keltetőt,de a szüleim biztos észrevennék... akkor mit csináljak a tojásssal?:(
2014. aug. 30. 13:27
16/29 anonim válasza:
"keresztapám kint hagyta,mikor a többit vitte a konyhába..
tehát úgymond megmentettem."
Ha valamit engedély nélkül veszünk el, az LOPÁS, akkor is, ha rokon az illető.
18/29 anonim válasza:
Legfeljebb több lesz benne a protein,egy kis husival :P
19/29 anonim válasza:
A legolcsóbb román keltető 20 ezer körül van. Aminél ráadásul fokozottan oda kell figyelni.
20/29 A kérdező kommentje:
előtte megkérdeztem hogy kérhetek-e,lehet hogy azért hagyta ott?
2014. aug. 30. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!