A kecskékben ennyire nincs halálfélelem?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=jFt7VeKRfj0
Ebben a videóban egy kecske életveszélybe sodorja magát, és csak a szerencsén múlik, hogy nem zuhan le. Miért másznak egyáltalán ilyen helyekre?
2014. jún. 18. 12:47
1/4 anonim válasza:
A kecskék élőhelye eredetileg is ilyen. Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy nincs-e egy madárnak tériszonya, vagy nem zavarja-e a mongúzt, hogy a mérges kígyó megölheti. Ezeknek az állatoknak ehhez kellett alkalmazkodniuk, ehhez idomult a testalkatuk és a viselkedésük - nincs ebben semmi "furcsa".
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezen max az lepődik meg, akinek nincs kecskéje. De, ha egyszer tartani fogsz, egy jó tanács: sose hagyd a létrát a gyümölcsfa alatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak én izgultam a videó nézése közben? Többször is megállt bennem az ütő, amikor majdnem lezuhant szegény kecske.
2014. jún. 18. 13:07
4/4 anonim válasza:
Ez azzal magyarázható, hogy empatikus vagy, nagyon beleélted magad, s te biztos le is estél volna, lévén, hogy nem vagy kecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!