Van e lényeges különbség a mangalica és a sima hússertés zsírszövete között?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor esetleg tudnátok adni, vagy ajánlani hozzá valami irodalmat? Ja igen azzal természetesen tisztában vagyok, hogy a mangalica zsír több omega zsírsavat tartalmaz, de tudtommal ez még nem okoz szöveti eltérést.2014. febr. 27. 22:25
1/3 anonim válasza:
Van bizony. A mai hússertéseket a hús miatt tenyésztik. Zsír elenyésző mennyiségben van rajta szalonnája is alig van. A mangalica egy zsírosabb fajta emaitt a húsadása elég gyenge. Felvevőpiaca Spanyolország leginkább a serrano sonka miatt. A mangalica sokkal egészségesebb hús és zsír téren is. Alap különbség az, hogy a mangalica zsírsertés.
2/3 anonim válasza:
A mangalica jobban ellenálló a férgek, és egyéb paraziták ellen, nem szükséges gyógytápszeroldatokkal etetni, mert remek a természetes ellenállóképessége, így nevelhető bio malacként.
3/3 Jani0011 válasza:
Amit te sima sertésne hivsz azt behozták angol a magyar embernek semmi köze hozzá.A mangalica régebbi és közelebb áll hozzánk.De javitson ki valaki ha tévedek nyogudttan rewmélem nem mondtam hülyeséget.Én viszont a husának iz különbségére lennék kíváncsi.Vagyis milyen ízű a mangalica?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!