Lágyok manapság ti szoktatok csirkét vágni és pucolni?
Nem, (pedig vidéki lány vagyok aki látta a nagyiját még csirkét vágni) de nem kényelmi okból. Okaim:
-Borzongtam mindig az állatok levágásától. A vér látványától, ahogy folyik ki a nyakából. Sajnáltam az állatot is...
-Nem is szeretem a húst. Na nem vagyok vega, de nem igénylem annyira, mint mások.
-Normál esetben ha van munkahelyem, akkor dolgozom, és amellett nincs idő etetni a tyúkokat...
Szóval nem érné meg...
Én egyedül azért gondolkodom néha tyúktartásban, mert jó lenne valódi tojásokat enni, nem a boltban vásárolt silány broiler tyúkok hypo színű tojásait venni... De ebben is az tart vissza, hogy előbb-utóbb le kell vágni őket, másrészt dolgozni akarok munkahelyen és nem otthon csirkézni.
Te Kakaska mondd, szoktál disznót vágni? ;-)
Én nem szívesen vágom le, azt a férjem intézi nálunk. Ha már nem él, akkor megpucolom a madarat, nyulat, mindent.
Össze sem lehet hasonlítani azzal az ipari szennyel, amit a boltban árulnak.
De nem mindenki teheti meg hogy haszonállatot tart, városban, panelban pl elég necces. Szóval nem csak kényelmesség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!