Utolsó, a kutyáddal is megtennéd ugyanezt ilyen hidegvérrel, ha van kutyád? Intelligencia szintük hasonló, sőt.
2013. szept. 25. 15:54
12/22 anonim válasza:
De mi a kutyát nem is esszük meg...majd gondolj akkor is a disznó lelkére ha a rántott húst eszed vagy a kolbászt.
2013. szept. 25. 16:18
13/22 anonim válasza:
Én nem eszem húst. Csomó más finom kaját lehet enni azon kívül. És legalább miattam nem szenvednek egy üzemben, meg a vágóhídon.
2013. szept. 25. 16:21
14/22 anonim válasza:
Nem eszek disznó húst, pláne nem annak a disznónak a húsát, akit felneveltem.
2013. szept. 25. 16:21
15/22 anonim válasza:
Az áramos vagyok.
De ha nem vágjuk le a disznót akkot neveljük kb25-30 évig?(kb addig él egy ha nem vágják le) az mekkora plussz kiadás lenne takarmány meg orvos meg minden vacakkal együtt...az ember nem azért tart jószágot, hogy imádkozzon érte vagy nézze, hogy milyen szép..arra ott van a macska vagy a kutya de a disznó az tenyészállat.
2013. szept. 25. 18:31
16/22 anonim válasza:
most ha mi Magyarok is úgy bánnánk a disznóval mint az Indiaiak a szarvasmarhával akkor lenne itt is éhezés nem kicsit..
2013. szept. 26. 21:24
17/22 anonim válasza:
Most ezt úgy írod, mintha itthon mindenki csak disznót zabálna, és nem lennének növénytermesztésre alkalmas területeink.
2013. szept. 26. 21:44
18/22 Frici92 válasza:
ne legyetek már ilyen puhák,arra való, hogy megegyük, lehet aranyos, meg minden, lehet és aztmondom bánjanak is vele jól életében, mert megérdemli a tiszteletet, hogy csak azért él, hogy mi jóllakhassunk. Ha úgy tetszik bennünk tovább él a lelkük.
2013. szept. 27. 13:15
19/22 anonim válasza:
Án is voltam városlakó. 40 évig el nem tudtam képzelni, hogy akár egy csirke nyakát elvágjam. Azt viszont tudtam, hogy váárosban csak lakni lehet, élni nem. Vidékre költöztem, megkérgesedtem. Nem bántam meg. Ma már disznót is vágok, ha kell, de mindig minden állatomnak ki van nyalva a segge. Így szép.
2013. szept. 28. 19:28
20/22 anonim válasza:
Vegetáriánusok! A növény is élőlény! Legyen szived, egyél követ!
Volt,van,lesz disznónk. Kapnak nevet,takarmányt,vizet,lakhelyet,de mikor eljön az idő levágásra kerülnek,mert ezt tudjuk honnan van. A Tesco-s húsra meg csak azt nem irnak rá,amit nem akarnak.
Szánalmas az aki azért pontozza le a másikat mert az azt irja hogy szerinte nem házikedvenc hanem élelem forrás a disznó! Több száz éve igy van, nem tudom mit kell libizni már itt is. Hogy lelke van e azt tudom. De hogy esze és némelyiknek egyénisége az biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!