Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A malacoknak van lelke?

A malacoknak van lelke?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 10:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

persze hogy van, sőt :)

éreznek, tudnak örülni, tudnak szomorúak lenni..

megismerik az anyjuk hangját stb.

2013. szept. 25. 10:34
 2/22 anonim ***** válasza:
attól függ miben hiszel. keresztény tanítás szerint csak az embernek van lelke, a hinduban, vagy ahol hisznek a lélekvándorlásban mindennek van lelke, hiszen az alapján születsz újjá, hogy az előző életedben hogyan viselkedtél.
2013. szept. 25. 10:35
 3/22 A kérdező kommentje:
1-es, én is így gondolom. a nagymamának is voltak malacai és nagyon aranyosak voltak.
2013. szept. 25. 10:43
 4/22 A kérdező kommentje:
1-es, neked is van malacod otthon?
2013. szept. 25. 10:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van,sőt a disznók a legintelligensebb állatok közé tartoznak, sokak szerint a kutyáknál is intelligensebbek. Jobb sorsot érdemelnének!
2013. szept. 25. 10:48
 6/22 A kérdező kommentje:
Olyan jó érzés nekem, hogy végre valaki más is így érez a malacok iránt! Engem nagyon elszomorít, hogy hogyan tartják őket üzemi körülmények között. A mamám mindig kiengedte őket futkározni.
2013. szept. 25. 11:04
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenc állataim a disznók. Én már húst sem eszem, mert egyszerűen nem bírnám elviselni, ha megölnék őket miattam. Nagyon okosak, állítólag sokkal intelligensebbek mint a kutyák. És ugyanolyan játékosak is, kergetőznek meg játszanak egymással, csak amikor nagyok, már nem annyira mozgékonyak.
2013. szept. 25. 12:21
 8/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Itt van két nagyon érdekes cikk róluk:

- [link]

- [link]

És igen, a malacoknak is van lelke. Aki nem csak húsként tekint rájuk, és veszi a fáradtságot, hogy megismerje őket, az tudja ezt. Különben meg biológiailag az ember is állat.

2013. szept. 25. 12:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Minden malacszerető embernek ment a zöld kéz! A cikkeket feltétlenül elolvasom.
2013. szept. 25. 13:17
 10/22 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a picurka röffentyűket,pusikat és cocákat. :D

Kis turcsiorrú előnevelt süldőket. Újíííí. :D

2013. szept. 25. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!