A kecskesajtot forralt vagy forralatlan tejből jó csinálni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 18:48
1/5 anonim válasza:
Ahogy jónak látod, ízlés kérdése. Ne hidd azt hogy a juhos gazdák a hegyekben forralták a kecske vagy a juh tejet.
2/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz TBCt akkor pasztőrőzni kell,a hegyi pásztorok több mint hat hónapomn át érlelték a sajtot mely idő alatt a kórokozó elpusztult.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 4. 17:14
4/5 anonim válasza:
Ha jó sajtot akarsz, akkor nem kell felforralni. 22-25 fokon kell tartani tejet, amibe az oltót beletetted, kb. egy napig, utána vagy megeszed 3-4 naposan, vagy érleled 10-13 fokon hetekig.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jún. 4. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!