Ti hány hónapos vagy éves kórtól adtatok szénsavmentes ásványvizet, vagy forralatlan csapvizet a piciteknek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:11
1/6 anonim válasza:
17 hós a kislányom kapott már csapvízet. de talán 2-3 alkalommal.
ásványvizet meg kb 13 hós kortól ami nem kimondottan babavíz.
2/6 anonim válasza:
1 éves korától nem forraltam neki. Addig meg babavizet kapott vagy forraltam ugye a csapvizet.
3/6 anonim válasza:
A fiam 13 hónapos kora óta issza a forralatlan csapvizet a gyerekorvos javaslatára. Kicsit korábban már kapott szénsavmentes Szentkirályit. A mi gyerekorvosunk nem javasolta az ásványvizet, vagy ha ragaszkodom hozzá, azt kérte váltogassam a típusokat, nehogy valamely ásványi anyagból több jusson a szervezetébe a kelleténél. Szerinte egy fajta ásványvíz tartós fogyasztása a felnőtteknek sem egészséges. Így maradtam a csapvíznél. Most már elmúlt két éves a fiam, és nagyon szereti.
4/6 anonim válasza:
12 hós kora óta nem forralom neki a vizet, de van vízszűrőnk és olyan vizet iszik, amit előtte leszűr a kancsó. Szentkirályi ásványvizet kb 10 hós korától kap, de csak ritkán, inkább a sima szűrt vizet issza.
5/6 anonim válasza:
1-2 hónapos korától mióta mást is kapott a tejen kívül, ásványvizet kapott és azt is fog kapni, mert mi sem isszuk meg a csapvizet így nyilván a gyereknek sem adom.
6/6 anonim válasza:
14 hónapos korig babavíz, utána csapi víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!