Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szarvasmarha féreghajtózást...

Szarvasmarha féreghajtózást lehet úgy csinálni, hogy felíratom és én oltom be az állatokat?

Figyelt kérdés
jan. 21. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem, mert kell róla a papírmunka.
jan. 21. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor az állatorvosom nem fogja csak úgy felírni nekem?

Fel kell akkor minden oltott állatot vinni az enarba gondolóm.

jan. 21. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enarban eleve minden kérődző állatnak szerepelnie kell.
jan. 21. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Enyék szerepelnek, minden papír rendben van.

Csak ezzel a féreghatóval nem vagyok tisztában.

jan. 21. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Felhívod az állatorvost és megkérdezed.
jan. 21. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
5. Nem kell. Kapott szakmai választ, elsőre.
jan. 21. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:

#6:

A te kemény pár szavas benyögésed minden volt, csak nem szakmai válasz, és már elég sokan megmondták neked, hogy kotródj el innen, mert folyamatosan égeted magad a hülye megnyilvánulásaiddal. Neked valami mentális bajod van, de biztos nem vagy normális.

jan. 21. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:

6 bocs de melyik volt a szakmai válasz? Az hogy "Hivatalosan nem, mert kell róla a papírmunka." aminek 0 információ tartalma van, vagy olyan válaszról van szó, amit időközben töröltek és én már nem láttam?

A készítményt így is úgy is meg kell venni valahonnan, a sarki boltba nem árulnak csak úgy, persze lehet ma mindent venni pult alól, meg az ukrán szomszédoktól, de ez nem azt jelenti, hogy normális. Ez állategészségügyi feladatkör, állatorvost el kell hívni, meg kell kérdezni, hogy ragaszkodik a leoltáshoz, vagy sem.

jan. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!