Tyúktojás fehérjéje megfőzve mitől mállik szét? Pucolni nem lehet.
Figyelt kérdés
Úgy főzöm mint máskor, eddig szép sima volt a felületük.tegnap 09:40
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja, túl friss a tojás, nem lehet szépen pucolni ilyenkor...
3/5 anonim válasza:
Mikor befejezted a főzést, rögtön hideg vízbe vele!
5/5 A kérdező kommentje:
Már 2 hete vettem.
Igen, rögtön hideg vízbe teszem.
Nem olyan mint amikor még friss a pucoláshoz és nehezen jön le a héja, hanem túlságosan puha, szétmállós a fehérje
tegnap 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!