Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tyúktojás fehérjéje megfőzve...

Tyúktojás fehérjéje megfőzve mitől mállik szét? Pucolni nem lehet.

Figyelt kérdés
Úgy főzöm mint máskor, eddig szép sima volt a felületük.
tegnap 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Túl friss a tojás.
tegnap 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy az első írja, túl friss a tojás, nem lehet szépen pucolni ilyenkor...
tegnap 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Mikor befejezted a főzést, rögtön hideg vízbe vele!
tegnap 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
(Hacsak nem mindig így főzöd ÚGYIS!)
tegnap 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Már 2 hete vettem.

Igen, rögtön hideg vízbe teszem.

Nem olyan mint amikor még friss a pucoláshoz és nehezen jön le a héja, hanem túlságosan puha, szétmállós a fehérje

tegnap 10:40

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!