1 kg takarmány mennyibe kerül a tyúkoknak ?
Figyelt kérdés
dec. 5. 16:52
11/21 anonim válasza:
#9 De ezt nem a Fidesz találta ki, hanem Szent Istán királyunk és így volt 900 évig. Én se szeretem a Fideszt, viszont a történelmet igen :)
12/21 anonim válasza:
#11 És Te éltél akkor, hogy megszoktad már a vármegye baromságot? Akkor a határokat is átkéne rajzolni, mert jelenleg nem passzolnak a vármegyékhez.
13/21 anonim válasza:
#12 De már azelőtt is gondolkodtam azon hogy vissza kéne hozni a vármegyéket mielőtt a felcsúti kerti törpe visszahozta az elnevezést. Meg szerintem sokkal menőbben hangzik a vármegye mint a megye.
14/21 anonim válasza:
#13 Nem indokolja semmi a vármegye használatot. Nem létezik olyan ember aki élt volna akkor amikor vármegye volt.
16/21 anonim válasza:
#15 Egyáltalán nem hangzik menőn... Ispánok, vármegyék... Mintha 15. századba lennénk. 2024-van, lassan 2025-öt. Lassan indul az emberiség a Marsra és tovább. Nem a múltba kéne vissza menni. A történelem csak azért van, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat újra meg újra. (De sajnos elkövetjük). Materalizmust kell népszerűsíteni. ;)
17/21 Senior Séf válasza:
Sohasem adtam a tyúkjaimnak tápot. Magam kevertem a takarmányukat és meg is hálálták egész éven át tartó tojszáporral. Télen, vagy nagy hőségben hozzám, a hülye városihoz járt az egész falu tojásért.
18/21 Senior Séf válasza:
Manapság már drága mulatság lenne, így megalkudtam az ördöggel, és nem tartok háziállatot.
19/21 anonim válasza:
Elmész a takarmányboltba és megmondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!