Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Kíváncsiságból,ebbe a felgyors...

Kíváncsiságból,ebbe a felgyorsult modern világba vannak még olyan lányok-nők,akik le merikvágni a csirkét? Életkort is írjatok. Köszönöm a ha válaszóltok.

Figyelt kérdés
Mielőt bárki belekötne ez csak kívancsiság a kritikát mellőzzük,ha kérhetem!
aug. 13. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a köze ennek a mai felgyorsult világhoz? Nagyapám az 1950-es években nem sem tudta levágni a csirkét, pedig az nem ma volt. Azt mondta, hogy ő nem képes megölni egy állatot, ennyi.
aug. 13. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha nekem kellene megölnöm őket, akkor valószínűleg vegán lennék. Legfeljebb halat ennék.

Attól függetlenül h 1773-at írunk vagy Rákosi elvtárs alatt történik.

Neked erény megölni egy állatot?

Micsoda egy alak lehetsz.

aug. 14. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, az biztos, mert sajnálnám őket.
aug. 14. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sokkal kegyetlenebb még élve megenni őket. Vagy úgy megfőzni, tollastól, belekkel, mindennel...

Megkopasztani sem szép dolog az élő csirkét, szerintem tökre látszana rajta, hogy nem tetszik neki... Szétszedni meg aztán végképp durva lenne.

Sokkal humánusabb, ha ezt mind akkor csinálja az ember, amikor a csirke már nem él.

Mert hát a bolti poliészter-tálcára, vagy a vákuumcsomagolásba is belekerül valahogy az a hús...

aug. 14. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen, 16/L Aki eszik húst az szerintem ne finnyáskodjon ha ilyenre kerül a sor.
aug. 14. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ilyen vagyok. Sokáig magát a levágást nem csináltam, csak utána minden mást, de ma már azt is bevállalom, ha nincs más.

27/N

aug. 17. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Félévente megjelenik ez a fétises kérdés....
nov. 21. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!