Kíváncsiságból,ebbe a felgyorsult modern világba vannak még olyan lányok-nők,akik le merikvágni a csirkét? Életkort is írjatok. Köszönöm a ha válaszóltok.
Ha nekem kellene megölnöm őket, akkor valószínűleg vegán lennék. Legfeljebb halat ennék.
Attól függetlenül h 1773-at írunk vagy Rákosi elvtárs alatt történik.
Neked erény megölni egy állatot?
Micsoda egy alak lehetsz.
Szerintem sokkal kegyetlenebb még élve megenni őket. Vagy úgy megfőzni, tollastól, belekkel, mindennel...
Megkopasztani sem szép dolog az élő csirkét, szerintem tökre látszana rajta, hogy nem tetszik neki... Szétszedni meg aztán végképp durva lenne.
Sokkal humánusabb, ha ezt mind akkor csinálja az ember, amikor a csirke már nem él.
Mert hát a bolti poliészter-tálcára, vagy a vákuumcsomagolásba is belekerül valahogy az a hús...
Igen, én is ilyen vagyok. Sokáig magát a levágást nem csináltam, csak utána minden mást, de ma már azt is bevállalom, ha nincs más.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!