Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Miért nem eteti több ember a...

Miért nem eteti több ember a tyúkjait rizzsel?

Figyelt kérdés
aug. 8. 08:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én max maradékot szoktam nekik odaadni. Rohadt drága lenne mindig ezzel etetni őket, főleg én csak azért tartom hogy legyen házi tojás, meg ha már nagyon öreg akkor levágom és levesnek még bőven jó. Meg a tyúktartás a legegyszerűbb dolog. Én kukoricát veszek 2 havi adagot, ledarálom, meg kapnak mellé kis búzát meg konyhai hulladékot, meg ami gazt kiszedek a kertből meg ilyen apróságokat, meg ételmaradékot amit sajnálok kidobni és a kutya sem eszi már meg, azt a tyúkok elpusztítják egy pillanat alatt.
aug. 8. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert drága?

Nálunk a búza, kukorica kg-ja 100 Ft körül van, a rizsé meg minimum 600 Ft. Maradék rizst szoktak kapni.

aug. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!