Sokan szeretnek, tanyasi lét szakértőinek kiadni magukat ? Viszont mikor pár egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni ? Te tudnál rá válaszolni ?! 1-Tönköly búzát cséplés után hogy tároljátok ?
2-Melyik lovat érdemes meg venni amelyik partnak felfelé vagy le felé legel ?
3-kacsa , liba hol érzi magát jól a csendes ringó vízben , vagy a mélyebb vízben ahol tótágast áll a csőre nem éri "meder " alját ?
Paraszti világban minden összetett, ezért életre való !
Parasztember nem a tudományos világ embere, hiszen ismerte a jó Isten titkos írását a természetet .
Nem kereste a tudományos magyarázatát semminek , mi az hogy összhang ?
Erről beszélek tudtak gondolkodni ,nem a google adott nekik magyarázatott életben a viselt dolgokról ha nem a józan eszére hallgatott .
Ilyenekre gondolok, minek jársz minden nap dolgozni azért hogy kifizesd a részleteidet , vagy vegyél egy ujj elektromos fogkefét ?
54-es legalább ne gyalázkodóm, mert összefüggésben gondolkodóm és tudom mindenki ér valamit !
53-as te azért hoztad nagyapádat példának mert nem akart olyat teni ami neki nem jó és neked ez nem tetszett, és úgy állítod be mint "csúnya bácsi" ?
52-es az hogy nem érted , amit mondok az is azt jellenti még nem késő bölcsőben aludni neked sem ! Hidd el 3-hónap ringás után máskép szemléled a világot .
Vagy elég egy olyat csinálni hogy 3-napig nem eszel, semmit csak tiszta víz már 3.-napo más hogy látod a világot .
Veletek az a baj hogy, csak boltból esztek és aki sok szemetet eszik az milyen ember lesz ?
"53-as te azért hoztad nagyapádat példának mert nem akart olyat teni ami neki nem jó és neked ez nem tetszett, és úgy állítod be mint "csúnya bácsi" ?"
???? Isten látja a lelkemet, hogy próbálom felfogni amit mondasz de egyszerűen nincs benne értelem :D nem, nem ezert hoztam fel a példát, bszki, honnan vetted ezt??? Azért hoztam fel a példát, mert te is ugyanilyen makacsul tolod a baromságaid, mint nagyapám, nem lehet meggyőzni téged sem, pedig esküszöm, hogy nem ertesz a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!