Sokan szeretnek, tanyasi lét szakértőinek kiadni magukat ? Viszont mikor pár egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni ? Te tudnál rá válaszolni ?! 1-Tönköly búzát cséplés után hogy tároljátok ?
2-Melyik lovat érdemes meg venni amelyik partnak felfelé vagy le felé legel ?
3-kacsa , liba hol érzi magát jól a csendes ringó vízben , vagy a mélyebb vízben ahol tótágast áll a csőre nem éri "meder " alját ?
"a kígyóban is meg van a mérge ellen anyaga mert akkor megölné saját mérge !"
Ekkora hülyeséget régen hallottam! A kígyóméreg akkor árt, ha harapással bejut a zsákmány szervezetébe, vérkeringésébe. A kígyót csak akkor tudná "megölni a saját mérge", ha megharapná saját magát!
9-es nem kell a rizsa és ködös részletek egy Isten adta paraszt ember kis újából tudja a kérdéseimre a választ ! Ezért szeretek én is magyar paraszt ember lenni !
Az meg van hogy Magyarországon 1844-ben emelték a magyar nyelvet állami szintre ?
Addig csak a paraszt emberek, beszélték tisztán a magyar nyelvet tehát az Isten adta magyar paraszt menti meg a magyar nyelvet is !
Paraszt ember ismerte a gyógynövényekét gyógyította családját állatait , ismerte a jó Isten titkos írását ami nem volt más mint az időjárás .
Te tuti troll vagy.
"Ezért szeretek én is magyar paraszt ember lenni !"
Én meg szeretek műfordító lenni, érdekel ez bárkit is? Ez is egy szakma meg az is.
A magyar nyelvről meg egyébről való halandzsádat nyelveszként meg inkább nem kommentálnám, értelmezni sem nagyon lehet.
Tessék ted meg, kíváncsian várom okvetetlenkedésedet !
Mit nem értesz segítek, hiszen a magyar ember segít a bajban lévőnek !
Elsöt már megválaszolták,
Másodikra nyilván ami lefelé legel, mert a vízbe önmagát belegelő teslát is hogy elkapkodták, nyilván ezért,
A kacsa/liba meg a mélyebb vizet szereti, mert ott ösztönösen nagyobb biztonságban érzi magát a ragadozóktól. De ez pont nem paraszt tudás, ez etológia, az meg gyűvik kifelé a lapos tévéből a natgeon.
kacsa , liba a sekély és nem ringó vizet szereti mert mikor tótágast áll a csőrével végig tapogatja a viz alját és közben minden honnan össze szedi a szúnyog egyéb lárvákat .
Magyarán természetes szúnyog irtó ha lenne belőle elég !
Lónál pedig azért számít vagy lényeges merre legel, partnak felfelé legelő nem terpeszben áll hiszen könnyebbe eléri a füvet nem kell nagyon le hajolnia magyarán idegrendszere ép két fél agytekéje összhangban van és ezáltal éltre valóbbak !
Ép olyan mint azok a gyereke akik annak idején bölcsön nevelkedtek vagy játszották velük a régi mondókát a csíp-csíp csókát sokkal éltre valóbbak .
magyarán meg van a józan eszük !
19-es miért mert az édeskevés hogy azt írva mondód hogy "hülyeség ", mire alapozod ?
Melyik része " hülyeség" ma rá érek szívesen segítek megérteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!